Hoppa till textinnehållet

Private Banking - Där du är. 

Välkommen till Private Banking. På plats i Ulricehamn finns våra skickliga rådgivare med kompetens inom finansiella placeringar och förmögenhetsförvaltning. I ryggen har vi hela Swedbanks expertis och nätverk som du också får del av genom din Private Banking-rådgivare.

Stefan Nilsson

Stefan har stor erfarenhet av placeringar och har mångårig erfarenhet från bankbranschen innan han började hos oss 2020. Han hjälper gärna till att skapa unika lösningar som passar in i kundens ekonomiska plan.

 

Kontakt: 0321-296 46

Anna Ringström

Anna är en engagerad medarbetare som haft flera olika roller i banken, bla som försäkringsspecialist, innan hon riktade in sig på placeringsrådgivning. Hon brinner extra för hållbarhetsfrågor och är med i vår hållbarhetskommitté.

 

Kontakt: 0321-296 18

Kvinna tittar in i kameran

Sandra Haag

Sandra är lösningsdriven med ett mindset av att inget är omöjligt. Som affärsstöd erbjuder Sandra snabb hjälp när kunden behöver den som mest. Att jobba tillsammans med ett starkt team med olika kompetenser anser Sandra är nyckeln till ett lyckat arbete.

Kontakt: 0321-296 10

Rasmus Hed

Rasmus gillar verkligen omvärldsbevakning och intresserar sig för aktuella händelser, vilket givetvis är viktigt i hans roll som placeringsrådgivare. Han tycker att sparbankens affärsmodell är något som tillför både kunder och medarbetare väldigt mycket.

 

Kontakt: 0321-296 26

Omvärldsbevakning och placeringstips: