Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang
Pappa och barn sitter i soffa

Vi möter dig. Där du är.

Ulricehamns Sparbank är inte som andra banker. Vår vinst delas inte ut och iväg - utan tillbaka hem till bygden genom satsningar på service, idrott, kultur och lokalt näringsliv. Tack vare att du investerar i oss, kan vi investera i dig.

Vi kallar det Sparbanksidén. Den innebär att vi kan möta dig där du är, oavsett var du befinner dig i livet. 

Kvinna tittar in i kameran och ler

Kompetens på plats.

När andra banker satsar stort på call-centers, satsar vi på personliga rådgivare, som Camilla. Vi har 32 rådgivare på plats här i Ulricehamn redo att hjälpa dig med dina bankfrågor.

Man tittar in i kameran och ler

Utvecklar bygden.

När andra banker satsar i storstäderna, satsar vi på landsbygden. Till exempel genom lokala specialister som kan hjälpa entreprenören Martin att utveckla sitt lantbruk i Grönahög.

Pappa och barn sitter i soffa

Vi kan marknaden.

När andra banker investerar i fräsig finansteknologi framför förstagångsköpare, har vi den goda lokalkännedom som krävs för att ge goda råd till familjen Ottosson som precis har köpt sitt första hus. 

Tjejer sitter i en soffa och skrattar åt varandra

Satsar lokalt.

När andra banker öppnar dörren för fler digitala kontor, öppnar vi snart dörren för en ny mötesplats för alla kunder, eldsjälar och entreprenörer i Ulricehamn. 

Man tittar in i kameran och ler

Kim flyttar in.

Efter sommaren flyttar vi in i vårt pop-upkontor på Stora Torget. Här kommer du träffa våra Private Bankers och Premiumrådgivare undet tiden vi bygger om. Välkommen! 

Nöjdast kunder.

När bankkunderna själva sätter betyg på sin bank placerar sig Sparbankerna i topp. För fjärde året i rad får Sparbankerna högst betyg i Svenskt kvalitetsindex bankstudie, SKI Bank 2023.

Är du inte nöjd med din bank?
Vi hjälper dig.

Bli kund hos oss. Vi investerar i allt från bönder till barnfamiljer vilket ger Sparbankerna Sveriges nöjdaste kunder tack vare hög service och lokal kännedom. 
 
  • Personlig kontakt
  • Kontor där du är välkommen in
  • Hjälp genom livet – sparande, lån, juridik, försäkringar och pension
  • Samhällsengagemang - service, idrott, kultur och lokalt näringsliv.

 

Välkommen!