Hoppa till textinnehållet
Varför är Ulricehamns Sparbank bra för ditt företag egentligen?
Text
Där du är - företag Hur Ulricehamns hjälper ditt företag

Team

Förutom när det gäller soppa blir det oftast bättre när fler är inblandade. Hos oss har du som företagskund ett eget team med rådgivare, kundstöd och specialister.

Kundteam

Stora lilla banken

Vi är den stora lilla banken. Vi har de stora bankens hela tjänsteutbud och specialistkompetens och samtidigt den lilla bankens personliga service, närhet och omtanke. 

Den stora lilla banken

Strategimöte

Varje år är du välkommen på strategimöte hos oss, där vi gemensamt tittar på nuläget för ditt företag. Vi summerar, diskuterar och blickar framåt. Hur ser era utmaningar ut? Vart vill ni nå? 

Kaffekopp på en orange bakgrund

Företagspaket

Det ska vara lätt att göra affärer. Våra olika företagspaket ger en bra grund för både företag, lantbruk och föreningar. 

Företagspaket visas i en smartphone

Vi ger tillbaka

En stor del av vår vinst går tillbaka till bygden. På så sätt har vi exemplevis hjälpt till att ge ulricehamnarna många kalla bad. Kallduschar gör vi dock allt för att du ska slippa. 

Vi ger tillbaka-Sparbanksfonden Ulrica-Kallbadhuset i Ulricehamn

näringslivet att växa

Vi vill att Ulricehamns näringsliv, som vi är en del av, ska utvecklas och växa. Därför arrangerar vi regelbundet föreläsningar och event där du får nya insikter och konkreta verktyg som hjälper dig i din roll som ledare och beslutsfattare. 

Ung mans ansikte

Vill du veta mer eller bli kund?

Vill du veta mer om oss, hör av dig så berättar vi mer. Här hittar du de vanligaste kontaktvägarna och lite annan praktiskt info.