Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Sparbanksinitiativet - 5 miljoner kronor

Influensaviruset och sjukdomen Covid-19 ställer världen mot väggen och ingen kommer undan dess effekter. Ulricehamns Sparbank har under en längre tid gjort bra resultat och vi har en stark balansräkning. Verksamheten har gått med vinst och eftersom vi är en sparbank så går vinsten tillbaka till bygden där banken verkar. När världen gungar finns det inga garantier för att det fortsätter vara så men just nu har vi muskler för att agera. 

 

Vi har tagit ett initiativ för Ulricehamn och satsar 5 miljoner kronor för att lokalt mildra de omedelbara ekonomiska effekterna av Coronakrisen. Vi gör det genom sex stycken åtgärder. 

Har du en bra idé som hjälper andra i kämpiga Coronatider?

Då vill vi gärna hjälpa dig att genomföra den via bidrag från Ulricaakuten. Vår Sparbanksfond Ulrica har avsatt 1 000 000 kronor som föreningar, organisationer och andra i Ulricehamnsbygden som har en bra idé kan ansöka om. 

 

Ulricaakuten

Har er förening drabbats av uteblivna intäkter?

Nu kan ni får stöd till er förening. Under 2020 betalar vi ut ett extra sponsringsbelopp till alla de föreningar vi har avtal med. 


 

 

 

Föreningsstödet

Är du gymnasieelev i Ulricehamns kommun och studerar hemma?

För att hjälpa hjulen att snurra, och alla er gymnasieelever i kommunen med hemstudierna, stöttar vi nu er med tio gratis måltider på någon av restaurangerna i Ulricehamns kommun. 
(Kuponger distribueras i slutet av v. 16).  

 

Måltidskuponger

Är du Nyckelkund hos oss?

Att ha en levande stadskärna är en förutsättning för en levande stad. Därför ger vi nu alla våra nyckelkunder lite extra att handla för i Ulricehamns och Gällstads butiker - ett presentkort på 250 kr. 

 

 

Citypresentkort

Är du företagskund hos oss?

Vi erbjuder rådgivning och täta samtal för att hitta individuella lösningar för ditt företag. Tillsammans kan vi hitta olika finansieringslösningar och vägar för att försöka lösa en akut kris eller säkra en fortsatt drift. 

 

Vi erbjuder även hjälp med att navigera i de statliga stödpaketen.

Företagskunder

Är du privatkund hos oss?

Vi har avsatt extra resurser för att kunna erbjuda dig som privatkund utökad rådgivning och stöd i privatekonomiska beslut.

Privatkunder