Ulricehamn 2020-03-26

Lindas Träningscenter

Systrarna Linda och Lisa på Lindas Träningscenter brinner för att hålla igång Ulricehamnarna och utvecklar hela tiden sitt företag. Målet är att fungera som ett hälsocenter.

Lindas Träningscenter

Om företaget...

- Vi på Lindas är experter på träning. Men vi vill att helheten ska bli bra för våra kunder. Att må bra handlar inte bara om fysisk aktivitet.
De samarbetar därför med andra små lokala företag med angränsande verksamheter. Exempelvis länkar de till andra som jobbar med kost, avslappning och stresshantering.


De är väldigt öppna för nya samarbeten och skräddarsyr ofta lösningar till företag och kunder.
- Några företag vill ha ett snabbt lunchpass i egna lokalerna, det fixar vi. Ett gäng hörde av sig och vill ha förälder-barnträning, då ordnar vi ett sådant pass.


Gym, pass och personlig träning är företagets basverksamhet och de planerar en expansion till nya lokaler på Lassalyckan i början av nästa år.


Som alla andra är de just nu påverkade av Corona-krisen. Detta möter de bland annat med pass utomhus och tips för hemmaträning på deras sociala medier. Följ @lindastraningscenter på Instagram för bra träningstips!

Om vårt samarbete...

Precis som de gillar att samarbeta med andra företagare som är experter på sina områden, uppskattar de att vi på banken kan hjälpa till med sådant som vi är bra på. Exempelvis hur pensionslösningar kan se ut för anställda.

Läs mer om Lindas Träningscenter

Är du intresserad av att vara kund hos oss? Här kan du läsa mer om oss på företag.