Ulricehamn 2020-05-11

Hela Dig Friskvård

Anette Gustavsson driver Hela Dig med målet att ge avkoppling för både kropp och själ, och bara med ekologiska produkter. Anette erbjuder förutom olika typer av behandlingar och massage även rogivande mediyoga (med tända ljus och på höstkanten framför en brasa i kaminen!). Även Anna Hasth finns hos Hela dig ett par dagar i veckan och masserar och gör ansiktsbehandlingar.

Hela Dig Friskvård

Om företaget...

Valet av lokal för företaget Hela dig är ingen slump. Det vackra sekelskifteshuset med högt till tak och en gammal braskamin inger en hemtrevlig och lugn känsla bara man kommer innanför dörren. Att lokalen ligger lättåtkomlig och centralt, men ändå inte mitt på gågatan, är ett medvetet val. Målet är att ge kunderna en härlig helhetsupplevelse och man ska känna sig bekväm med att komma ut från lokalen efter behandling- avslappnad och som man är.

 

De jobbar båda med många återkommande kunder. Men även om man bara vill komma en gång är man självklart välkommen!

Gå in och läs mer om olika behandlingar, massage och yoga och boka på heladigfriskvard.se. Följ dom gärna på Instagram @heladigulricehamn..

Om vårt samarbete...

Hela dig har varit kund hos Ulricehamns Sparbank ända sedan starten och vi har haft ett långt samarbete som har fungerat bra, berättar Anette, som gillar personliga möten.

Läs mer om Hela Dig Friskvård

Är du intresserad av att vara kund hos oss? Här kan du läsa mer om oss på företag.