Ulricehamn 2020-03-27

GH Husvagnar

Ett positivt kaos möter oss i GH Husvagnars butik när vi hälsar på. Hela parkeringen är full av husbilar och husvagnar. Det är höstens beställningar som nu ska levereras ut till förväntansfulla kunder.

GH-Husvagnar

Om verksamheten...

- Just nu har vi massor att göra, vilket är jätteroligt, berättar Jessica och Claes Hellstrand som driver företaget.

De är i första hand husvagnshandlare som även har husbilar, men de har även en verkstad och en jättefin tillbehörsshop, vilket ger dem fler ben att stå på.

 

Det fina vädret gör att man börjar fundera på semester. Men även GH Husvagnar tror att Corona-krisen kommer att påverka dem framåt, även om de inte ser effekterna ännu.
- Ingen vet vart det här tar vägen. Men när det värsta är över kanske vi ändå kommer att tänka på att semestra och då känns det nog naturligt att många kommer göra det i Sverige.


Tillbehören funkar ju dessutom lika fint till trädgårdshäng – så även ulricehamnare som inte är campare borde göra ett besök i GH Husvagnarnas butik!


Om vårt samarbete...

Jessica och Claes handlar så mycket de kan lokalt – de tror på att värna det som är nära och tycker att man då ofta får mycket bättre service och hjälp när man behöver det. Så även med bankvalet – närhet och enkelheten är det de gillar med oss på Ulricehamns Sparbank.

-          Det är aldrig några bekymmer när man vill ha hjälp med något. 

Läs mer om GH Husvagnar

Är du intresserad av att också vara kund hos oss? Här kan du läsa mer om oss på företag.