Hoppa till textinnehållet

Nedslag i Ulricehamns näringsliv

I Ulricehamn har vi ett starkt näringsliv med massor av driftiga företagare och entreprenörer. Som lokal sparbank vill vi vara en partner till våra kunder och vi samarbetar med många duktiga företag  - stora och små och i olika branscher. För att visa vilka fina verksamheter som finns i bygden gör vi korta reportage om våra företagskunder som vi publicerar i våra sociala media-kanaler. Här har vi samlat några av dem.

 

Följ oss gärna på InstagramFacebook och LinkedIn och håll utkik efter fler. 

 

Vill ert företag vara med i ett reportage - hör gärna av er!

K-IT

K-IT är proffs på digital kommunikationsutrustning i olika former. De säljer skärmar för inomhus- och utomhusbruk, skärmbord och Hypeboxar mm. Företaget skräddarsyr lösningar till varje kund.

 

Läs reportaget (2019-12-13

KIT

Blohms Blommor och Inredning

Ida och Julia driver Blohms Blommor och inredning på Gågatan i Ulricehamn. Butiken är fylld av vackra snittblommor, växter och inredningsdetaljer.

 

Läs reportaget (2020-03-09

Blohms Blommor och Inredning

Lindas Träningscenter

Systrarna Linda och Lisa på Lindas Träningscenter brinner för att hålla igång Ulricehamnarna och utvecklar hela tiden sitt företag. Målet är att fungera som ett hälsocenter.

 

Läs reportaget (2020-03-26)

Lindas Träningscenter

GH Husvagnar

Ett positivt kaos möter oss i GH Husvagnars butik när vi hälsar på. Hela parkeringen är full av husbilar och husvagnar. Det är höstens beställningar som nu ska levereras ut till förväntansfulla kunder.

 

Läs reportaget (2020-03-27)

GH-Husvagnar

Steinstö Trädgård

Wenche Steinstö och Eva Åkesson driver Steinstö trädgård - en handelsträdgård med ett brett sortiment med allt från träd och växter till marksten.

 

Läs reportaget (2020-04-21

Steinstö trädgård

Hela Dig Friskvård

Anette Gustavsson driver Hela Dig med målet att ge avkoppling för både kropp och själ med ekologiska produkter. Här erbjuds olika typer av behandlingar, massage och rogivande mediyoga. 

 

Läs reportaget (2020-05-11)

Hela Dig Friskvård

Älmestad Kvarn & Transport AB

Med 20 egna ekipage och totalt 80 i trafik sysselsätter Äktab runt 200 personer, varav 60 är anställda i företaget. Företaget omsätter 280 miljoner och har huvudkontor i Vist.

 

Läs reportaget (2020-06-05)

Älmestad Kvarn & Transport AB

Pergite Outdoor

”Vi vill inspirera människor att komma ut i naturen”. Pergite Outdoor drivs av Fredrik och Susanne Byström och har två ytterligare anställda. De producerar och säljer jakt- och friluftstillbehör, med fokus på matlagning. De har även en linje med hundtillbehör.  

 

Läs reportaget (2020-06-15)

Pergite Outdoor

Bamburino och Sleep in silk

Gustav Örn köpte företaget Sleep in Silk för två år sedan med målet att utveckla det. Han har sedan dess delat företaget i två delar och brutit loss de produkter som är gjorda av bambu. Kring dessa har han skapat varumärket Bamburino.

 

Läs reportaget (2020-06-22)

Bamburino Sleep i silk