Hoppa till textinnehållet

Coronaviruset - tips för dig som kund

Coronaviruset covid-19 förändrar hela tiden läget – på börsen, men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Tillfällig amorteringsfrihet för bolånekunder samt små och medelstora företag

Ulricehamns Sparbank vill vara ett stöd för dig som kund både i bra och dåliga tider. Därför erbjuder vi nu tillfällig amorteringsfrihet för dig som drabbats betydande ekonomiskt av den uppkomna situationen av Coronaviruset. Detta gäller dig som har bolån samt för små och medelstora företag.

Vanliga frågor och svar i spåren av covid-19

Många hör av sig till oss nu med frågor i anslutning till coronaviruset. Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar.

Vi finns för dig!

Vi har alla ett ansvar att se till att inte smittan sprids. Mår du inte bra kan vi hitta andra sätt att träffas. Har du symtom som snuva, hosta eller feber hjälper vi gärna till med ärenden via telefon, via appen eller internetbanken. 

 

Om du har ett bokat möte med oss och har symtom bokar vi om det till ett senare tillfälle.

 

Hör av dig så hjälper vi till!

Family chilling in the sofa.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Woman and man looking at a computer screen.

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

A couple with suitcases in the city.

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare kan du som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

skyddar du dig från bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig. Vi har listat vad du bör tänka på, både som privatperson och företag.